دسته بندی انواع ژل ها در کاشت ناخن چیست؟
ژلهای ناخن به خوبی توانستهاند جای خود را در میان انواع کاشتهای ناخن باز کنند. کاشت ناخن در این سالها در میان افراد به خصوص، جوانان رواج زیادی پیدا کرده است، در نتیجه باید سلیقه تمامی افراد را در بربگیرد.
ژلهای ناخن هم مانند کاشت، در نحوه انجام کار، به کارگیری مواد و دستهها با یکدیگر متفاوت هستند. به فرض مثال، ژلها خود به پودرهایی با نود، هلویی و کلیر تقسیم میشوند. گوناگونی رنگها و دستهبندی آنها هم به گونهای است که تصمیمگیری را برای هر شخصی آسان کرده است.
در این مقاله شما را با تعریف ژل، انواع ژلها و دستهبندیهایشان آشنا خواهیم کرد.
دستهبندی انواع ژلهای ناخن
ژلهایی که ناخنکارها در سالنهای زیبایی خود به کار میبرند، به دو دسته تقسیم میشوند که در ادامه کامل به معرفی آنها میپردازیم.
هارد ژل در دستهبندی ژلهای ناخن
این دسته از ژلها، به دلیل نفوذناپذیر بودن رزین و سفتی به ژل سخت نیز معروف هستند. هارد ژلها از ساختار مولکولی فشردهتری نسبت به دیگر ژل های ناخن بر خوردار است که ماندگاری آنها را بیشتر کرده است.
ژلهای هارد به دلیل غلظت بالا و سختی زیاد، تنها با رشد طبیعی ناخن یا سوهانکشی ریموو میشوند. ژل هارد به دلیل برخورداری از استحکام بالا و انعطافپذیری بهتر در بلندتر کردن طول ناخن و لایه محافظتی بر روی کاشت استفاده میشود.
سافت ژل از انواع ژلهای ناخن
در دستهبندی ژل های ناخن، سافت ژل نسبت به هارد ژل، مقاومت آن به دلیل ساختار مولکولیاش، کمتر است و به راحتی با استون حل و ریموو میشود.
از مهمترین ویژگیهای این نوع ژل های ناخن میتوان به انحلالپذیری، رقیقتر و نرمتر بودن آن اشاره کرد.
پلی ژل
پلی ژلها خود در دستهبندیهای هارد ژل قرار میگیرد و از خصوصیاتی مانند؛ انعطافپذیری بیشتر و ماندگاری بهتر برخوردار است تا جایی که کاشت طبیعی روی ناخن ایجاد میکند. این ژلها در بازار به صورت تیوپی ارائه میشوند به همین دلیل به کاشت تیوپی نیز معروف هستند.
د رهنگام استفاده از پلی ژلها نیازی به محلول لیکوئید نیست و میتوان محلول لیکنزر استفاده کرد تا آسیب کمتری به ریهها وارد شود. دقت داشته باشید که باید از قلم مخصوص استفاده کرد زیرا مانع چسبندگی ژل به قلم میشود.
از پلی ژلها علاوه بر کاشت ناخن قالبی، کاشت ناخن با تیپ،کاشت ناخن با فیبر در کاشت ناخن با فرمر، کاشت گریم،کاشتهای ژورنالی و فانتزی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
رابر بیس
بهتر است بگوییم که همان ژل اول، لایه اول ژل پولیشها هستند و به دلیل برخورداری از غلظت بالا، به آنها پسوند رابر اضافه شده است. افرادی که علاقهای به کاشت ناخن ندارند و تنها خواهان ناخنهای یکدست هستند، استفاده از رابر بیس برای آنها بهترین گزینه است.
این نوع از ژل های ناخن مانند یک کاور ضخیم، عمل میکند تا به استحکام بهتر ناخنها کمک کرده باشد . از خصوصیات بارز این ژل، میتوان به پوششدهی سطح ناخن، مانع از لبپر شدن، بلند شدن ژل رنگیشده و ایجاد قوس بر روی کاشت اشاره کرد. رابربیس به دلیل تنوع بالا، مناسب تمام سلیقهها است.
بیلدر ژل
بیلدر ژل را میتوان در دستهبندی سافت ژلها قرار داد که به صورت کاسهای در بازار موجود هستند. متخصصین زیبایی کاشت ناخن با بیلدرژل را کاشت ناخن کاسهای نیز مینامند. از مهمترین مزایای این نوع ژل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مناسب برای کاشت
- قابل مصرف برای فیبرسازی
- مناسب استفاده در صدفسازی
- قابل استفاده در طراحیهای برجسته
- ایجاد قوس و ضخامت بر دیگر کاشتها روی سطح ناخن
مونوژل
در دستهبندی انواع ژلهای ناخن، مونوژلها در دسته سافت ژلها قرارد دارد و به دلیل رقیق بودن، برای رفع شکستگیها استفاده میشود. این نوع از ژلها برای بلند کردن طول ناخن به اندازه 5 میلیمتر مناسب است.
جالب است بدانید که مونوژل را با نام لمینت هم میشناسند؛ به معنای قرار گرفتن لایهای نازک روی سطح ناخن است.
مهمترین مزایای مونوژلها عبارتند از:
- طیف رنگی گسترده
- استحکام عالی نسبت به ژلیش
- جهت استفاده در کاور ناخنهای ناهموار
- عدم نیاز به ریموو کامل ناخن حین ترمیم
- ظریفتر بودن آن نسبت به کاشت پودری
سخن پایانی
امیدواریم این مقاله توانسته باشد به خوبی جواب تمامی سوالات شما را در زمینه ژل های ناخن و انواع آنها داده باشد تا در خرید مواد یا کاشت به مشکل برنخورید.